Handballers pakken punt, dames komen punt te kort.

De handballers van Reehorst hebben in eigen hal goede zaken gedaan tegen de nummer drie van de competitie Vrone. In een wedstrijd die niet de schoonheidsprijs verdiende, werd het 19-19. De dames kwamen net 1 punt te kort en verloren met 9-8 van FBC.

De heren hadden eindelijk weer eens een goed gevulde bank en hadden dus een goede uitgangspositie. Daarbij miste Vrone enkele belangrijke spelers, dus moesten er mogelijkheden zijn voor Reehorst. Paul van Noesel had zijn team opdracht gegeven om een teamprestatie te leveren en de getrainde concepten uit te laten komen. Na een sterk begin echter, vervielen de Edenaren in individueel spel en maakten daarbij onnodige fouten, waarvan Vrone  kon profiteren. De opgebouwde voorsprong werd voor rust weggepoetst naar een 8-10 stand in hun voordeel.

In de tweede helft ontpopte Rene Looijs zich als man van de wedstrijd door met schitterende acties zijn doel schoon te houden. Daarnaast werd bij vlagen de opdracht van Van Noesel uitgevoerd waardoor afstandschutter Paul Verhage vier maal op rij gelanceerd werd en even zo vaak wist te scoren.
In een zeer spannende eindfase hielden Jos Boers en Ger Prins hun hoofd koel en rondden doeltreffend af. Bij een stand van 19-19 probeerde Vrone de winst nog te forceren, maar een alerte verdediging wist deze poging te keren, waardoor beide teams een punt pakten.

Dames

Bij de dames was de strijd om de punten hevig. In de beginfase domineerde FBC, maar de Edesen kunnen elkaar telkens beter vinden en wisten een achterstand goed te maken. De verdediging werkte fantastisch samen, waardoor vele schoten gekeerd konden worden. Ook aanvallend was Reehorst sterk, met name Charissa Gibbs wist op meesterlijke wijze haar verdedigster te passeren. Reehorst  ging met lichte voorsprong de rust in: 4-5

Ook na de veldwissel lag de strijd open. De enige die Reehorst pijn bezorgde was de snelle middenopbouwster van FBC, die met zeer snelle break-outs Evelien  van Zetten het nakijken gaf. Toen het met nog enkele seconden op de klok 9-8 voor FBC was, speelde Reehorst nog een maal alles op alles. Een schitterend schot van Sandra van Zetten werd echter gestopt, maar de rebound kwam bij Kim de Quay, die vervolgens 9-9 maakte. Het doelpunt werd echter afgekeurd, omdat zij buiten de lijn gestaan zou hebben. Zo moesten de handbalsters zonder punten terug naar Ede, maar deze wedstrijd gaf wel hoop om in de nabije toekomst de punten wel te pakken.