Dames Reehorst trekken wederom aan het kortste eind

Na een teleurstellende eerste seizoenshelft staan onze dames op de laatste plaats. Daar wil het team graag verandering in brengen. Dus vol goede moed begonnen de dames de tweede helft van de competitie zaterdagavond in de Reehorst met de wedstrijd tegen OBW. De vorige wedstrijd tegen OBW was niet doorgegaan omdat de dames van Reehorst niet genoeg speelsters bij elkaar konden krijgen. Verloren dus met 10-0, tijd voor revanche!

Maar helaas hadden de dames in de eerste helft erg veel pech. De schoten op doel belanden maar liefst acht keer op de paal of de lat. En aan de andere kant stond de verdediging onvoldoende op scherp en gooide OBW de ballen er wel in. Met een ruststand van 7-12 was er voor Reehorst in de tweede helft werk aan de winkel.

OBW ging de tweede helft meer op snelheid spelen maar werd daardoor slordiger, waardoor Reehorst de bal vaker kon onderscheppen en wel wist te scoren. Ook de verdediging van de Reehorst stond een stuk beter dan in de eerste helft. Maar helaas, het lukte onze dames niet om op voorsprong te komen. Ze hebben er hard voor gewerkt en met wat meer geluk had de eindstand er heel anders uit kunnen zien, maar ze trokken helaas wederom aan het kortste eind. Eindstand 16-19.

Doelpunten: Mariëlla 9, Sandra 3, Lotte 2, Nancy 2.