CSV – HV Reehorst

Licht gehavend ging de herenselectie op weg naar Castricum. Robbert van Oel was ziek, Remco van Dijk op oefening, Daniël Laverman een breukje in zijn pols en Nick Nikolaidis ingescheurde enkelbanden. Een wedstrijd waar, gezien de uitslagen in voorgaande seizoenen, Reehorst het traditioneel lastig heeft en daar helpen de blessures niet aan mee. Toch mag dit geen excuus zijn gezien de resultaten en het spel van de afgelopen weken.

De start van de wedstrijd was geheel voor CSV, met makkelijke scores van de opbouw liepen ze uit naar 9-3. Verdedigend schoot Reehorst, onder andere door gebrek aan communicatie, te kort waardoor opbouwers vrij konden schieten en ook de cirkel alle ruimte had. Toch kwam Reehorst na een kort offensief terug tot 11-9. Door slordig en te snel afronden in combinatie met zwak verdedigen kon CSV toch met een behoorlijk verschil rusten. 22-13.

Meteen na rust liep Reehorst 3 punten in, maar een spannende wedstrijd werd het uiteindelijk toch niet. Een open offensieve dekking (gokje!) werd door CSV slim omzeild en scoorde wederom te makkelijk. Afvallende ballen waren voor CSV en het leek er op dat iedere aanval in een score werd omgezet. Typerend was de felheid waarin CSV de duels aangingen, zelfs bij 15 doelpunten voorsprong. Lichtpuntje deze wedstrijd was dat Kevin Kettering weer terug lijkt van zijn enkelblessure. Hij speelde bijna de hele wedstrijd en was topscoorder met 7 doelpunten.

Al met al is er vooral verdedigend nog een hoop te trainen, geen sinecure gezien de mannen volgende week mogen aantreden tegen koploper Aalsmeer.