Apollo ’70 DS1- Reehorst DS1

Onze dames reisden zaterdagavond af naar Wehl voor de wedstrijd tegen Apollo. Doordat Ilse verhinderd was en Nancy last heeft van een nekblessure, waren er eigenlijk niet genoeg seniorenspeelsters voor deze wedstrijd beschikbaar. Gelukkig wilden Dyada en Marleen van de junioren meespelen en konden de dames met één wissel aan de wedstrijd beginnen.

De thuiswedstrijd tegen Apollo was erg spannend en werd helaas in de laatste seconden verloren met één doelpunt verschil. De dames hoopten door dit keer meer rustig hun eigen spel te blijven spelen minstens een punt en het liefst natuurlijk twee punten aan deze wedstrijd over te houden.

Helaas was de hoofdrol in deze wedstrijd niet weggelegd voor Reehorst of voor Apollo, maar voor de scheidsrechter die met zijn vreemde beslissingen de wedstrijd domineerde. Over en weer werden en dubieuze penalty’s en tijdstraffen gegeven. Coach Ben Nihof kon zijn irritaties over de scheidsrechter halverwege de tweede helft even niet meer inhouden en werd direct met rood naar de tribune gestuurd. De dames speelden op zich een goede wedstrijd, maar raakten helaas weer vaak de lat of de paal.  Apollo rondde beter af, en wist de wedstrijd te winnen.

Ruststand: 8-5, eindstand 21-15

Doelpunten: Mariëlla 6, Sandra 3, Lotte 2, Kim 2, Marleen 1 en Dyada 1.