Samenvatting weekend 7 oktober 2018

Hellas (2) – HV Reehorst tweede divisie

Reehorst begon goed in Den Haag en nam de eerste 10 minuten een voorsprong van 2-6. Het verloop van de eerste helft was heel aardig (8-8), maar daarna scoorden de Edenaren een kwartier lang geen enkel doelpunt. Zelfs een overtal van vier minuten! hielp niet. De tweede helft bleef Reehorst kansen creeeren, maar ook missen en dat brak het team uiteindelijk flink op. Eindstand 32-20 verlies. De stormbal kan alvast gehesen worden, want twintig doelpunten scoren in deze divisie is te weinig om echt mee te doen.

Winterswijk:  HCW-Reehorst : 17-24

De HJB boys en HCW maakten er een levendige wedstrijd van.  In het begin ging de wedstrijd nog wel gelijk op, maar daarna kwamen wij steeds op een voorsprong van 3-4 doelpunten. Na een tactische ingreep in de verdediging van 5:1 naar 6:0, sloot onze verdediging en Sander bood in de tweede helft aan te keepen, waardoor Ruben kon spelen. Dat bleef  niet onopgemerkt, want Ruben scoorde hoog in de lucht hangend en perfect aangespeeld, ik meen door Marijn, op geweldige wijze. Alle mannen kwamen tot scoren, prima doelpunten van Sander (eerste helft) en Seppe. Tegen het einde overliepen wij HCW en mede door hun geweldige keeper, werd het slechts 17-24. Perfecte wedstrijd ook goed “gelezen” en op het juiste moment de goede dingen gedaan! Komend weekend tegen Quintus dat wordt een echte topper!

Reehorst E1 – Duiven E1

De eerste wedstijd van de E-jeugd thuis, in ’t Riet, met een compleet team in nieuwe tenues.
De eerste helft was nodig om goed in het spel te komen met elkaar, Duiven bleek een sterke tegenstander. Maar de tweede helft gingen ze de uitdaging goed aan. Er werden regelmatig pogingen gedaan om te scoren en er werd ook gescoord! Ondanks dat ze verloren hebben was er veel spelplezier en daar gaat het om!

De Jongens C verloren van FDS, geen punt ik hoop dat iedereen de moed er in kan houden. Beide dames junioren teams en dames senioren verloren hun wedstrijden, dus flink trainen komende tijd.

De D jeugd speelde een moedige wedstrijd bij DFS. Volgens onze correspondente was de scheidsrechter niet helemaal op de hoogte van de spelregels die gelden voor E en D jeugd. Om spelers heen hangen is niet toegestaan. Als daar niet voor gefloten wordt of aanwijzingen worden gegeven, is handbal ineens wat minder leuk. Desondanks scoorden wij nog 10 doelpunten, maar verloren wel.