Samenvatting week 1 – 2018

Samenvatting week 1 – 2018

Sporthal de Reehorst

De E- jeugd van Reehorst en Minerva speelden een wervelende wedstrijd, heel doelgericht, en zoals Arjan Lam meldt: superspannend. De uitslag van 17-19 was duidelijk. Iedereen in dit team krijgt kansen. Het keeperswerk was van beide kanten prima verzorgd, want behalve de vele doelpunten, werden er ook nog uitstekende reddingen verricht.

De dames junioren A werden voorafgaand aan de wedstrijd van nieuwe kleding voorzien, geschonken door de familie Onderstal. Als dank voor deze geste, besloten de dames dat deze wedstrijd gewonnen diende te worden. Daar zag het heel lang niet naar uit, maar drie seconden voor tijd knalde Lamyae de bal hard tegen de touwen en dat was precies genoeg voor de bescheiden overwinning. Hulde voor onze keepster, zij pakte alle ballen, die in haar buurt kwamen, dat zag er prima uit.

Outside Ede

Nijmegen/Lent

Hastu-Reehorst (tweede divisie)

Onze heren keken met rust tegen een forse achterstand aan, herstelden echter voortreffelijk en speelden uiteindelijk met 28-28 gelijk. In de stand wijzigt er niks want heren 1 staat keurig zesde met 11 punten uit 12 wedstrijden.

D jeugd wint voor het eerst dit seizoen!

Hoera! De vlag kan uit want de D jeugd zijn in hun nieuwe competitie prima begonnen door uit bij HCW met 9-11 te winnen. Wij hopen dat dit een eerste aanzet is tot meer. Komende week weer flink trainen en a.s. zondag thuis weer volle bak ertegenaan.

De dames senioren verliezen na een slechte eerste helft en een betere tweede.

De meisjes C kregen ook een pak met pitten.

A.s. zondag spelen de dames en heren senioren thuis in De Reehorst. De mannen spelen tegen kampioenskandidaat Berdos, dat gaat dus weer heel spannend worden. Aanvang 13.55 uur. Zorg dat de tribunes vol lopen en toeters en bellen zijn welkom!