Opnieuw nederlaag mannen Reehorst in Ulft

36-32
Zaterdag 9 maart Ulft
Ons eerste mannenteam verloor opnieuw, nu in Ulft tegen een zeer schotvaardig UGHV zij scoorden deze competitie al meer dan 600 doelpunten. Tot 22-22 ging de strijd gelijk op. Reehorst moet het nog steeds doen zonder Jeff de Quay en Mike vd Berg.  Reehorst zal nog een of twee keer moeten winnen om in de middenmoot te blijven. Degradatie is (bijna) uitgesloten het verschil met de tweede van onder is 6 punten met nog drie wedstrijden te gaan.

De dames senioren speelden voor de mannen wedstrijd en de uitslag wekt dan toch weer verbazing. De ene week gooien onze dames geen deuk in een pakkie boter en even later scoren zij er 28! Tegenstander UGHV staat vierde op de ranglijst en kwam tot 26 doelpunten, dus mooi twee punten in de tas. Gefeliciteerd met deze fraaie winst!

In Apeldoorn speelden de jongens C tegen Achilles. Jammer dat er een auto veel te laat was en daar zaten twee van de 8 jongens in. Met behulp van twee jongens van Achilles werd er gewoon begonnen. Achilles was veel beter en de 36 tegendoelpunten zeggen genoeg. Wij maakten er 11. Komende week de laatste thuiswedstrijd tegen Minerva.

Zondag 10 maart
Ede:
De E jeugd speelde een brokkelige wedstrijd. Een paar spelers moesten hun haar steeds netjes doen en dan is een bal vangen nog erg lastig. Iedereen riep om de bal, dus als je vrij staat om de bal erin te schieten en iemand staat ook nog om de bal te roepen, tsja dan komt het niet goed. Beter is het om vrij te lopen, even te zwaaien en vervolgens de bal vangen en in het doel schieten. Nooit meer om de bal roepen???

Heren B jeugd: Reflex-Reehorst:  4-31
A.s. weekend even noteren, want om 12.00 uur spelen de boys hun “kampioenswedstrijd” tegen Zwolle City. De ruime zege vandaag zegt helemaal niets, want Reflex had nog geen punt weten te verzamelen.

Dames Junioren A verliezen ruim ook al van UGHV met 24-17.

Grote overwinning Heren 2 bij Udi’96: 16-34
De opbouw rij voor de toekomst bestaande uit David-Thomas en Stefan, speelde de Arnhemmers helemaal naar de Filistijnen.  Volgens coach Martijn, was Thomas zeker topscorer met meer dan 10 doelpunten, “het kunnen er ook 15 zijn geweest”.

Dan nog het volgende:  Op zondag 24 maart spelen HS1 en HS2 en de HJB allemaal uit, dat betekent alle hens aan dek.  Afmelden voor wedstrijden kan dus niet uitgezonderd gebroken ledenmaten enz……