Meld je aan voor het Handbalzomerkamp 2019!

In de zomervakantie vindt er van 12 tot en met 16 augustus 2019 weer het Handbalzomerkamp plaats. Dit jaar alweer voor de tiende keer op rij!! Deze week zal plaats vinden in Sporthal Valkenhuizen, te Arnhem. De bedoeling van dit kamp is om de handbalsport in de breedste zin van het woord te stimuleren. De organisatie ligt in handen van het CIOS Arnhem, met medewerking van de Stichting Tophandbal Gelre.

Het Handbalzomerkamp is bedoeld voor spelers tussen de 12 en 16 jaar oud en kost slechts €100,- per persoon
voor de hele week!!

Elk jaar worden er toptrainers en topspelers uitgenodigd om de deelnemers nog beter te leren handballen en een leuke gasttraining te verzorgen. Trainers van afgelopen jaren: O.a. Joop Fiege, Henk Groener, Klauss Feldmann, Robert Nijdam, Martin Vlijm, Arthur Langedijk. Spelers van afgelopen jaren: O.a. Oranje U21, Bevo HC, Dalfsen, DFS Arnhem, VOC Amsterdam, HSG Nordhorn-Lingen.
De accommodatie van het CIOS Arnhem leent zich perfect voor dit Handbalzomerkamp. Zo is er een kantine met keuken, zijn er meerdere zalen, zijn er voldoende theorielokalen en ligt het Beach Handball veld vlak achter de sporthal. In de nacht van donderdag op vrijdag zullen alle deelnemers overnachten in de DOJO van het CIOS Arnhem.
Wil je meer weten over dit kamp?
Kijk dan op www.tophandbalgelre.nl.
Daar staan onder meer een paar leuke foto’s die een prima indruk geven van het Handbalzomerkamp. Daarnaast kan je ons ook vinden op Facebook: Handbalzomerkamp.

Meer informatie over dit onderwerp kunt u aanvragen bij Imco Schiebergen
Email: handbalzomerkamp@outlook.com