Mannen HV Reehorst wisselvallig

Reehorst tegen Hellas, leuke affiche eind 2017 werd er in Den Haag gelijk gespeeld. Zaterdag trakteerden beide teams het publiek op een pittige wedstrijd, waarbij Hellas het tempo bepaalde, echter niet altijd even effectief. Reehorst begon prima aan de wedstrijd en zag een goed spelende Robbert van Oel het aanvalsspel mede bepalen, zodanig dat Jeroen Schoonewille en Tillmann Scheider (2x 7m) konden profiteren. Max Voermans scoorde 6-3, even later werd David Schalk veel te hard aangepakt, echter deze strafworp werd gemist, hetgeen later in de wedstrijd nog drie keer zou gebeuren. David scoorde wel fraai uit de rechterhoek en de ruststand werd door Daniel Laverman op 9-8 bepaald. Voermans opende de tweede helft met een prima doelpunt en van Oel ging verder met het versturen van fijne passjes, waaruit Jeff de Quay heel fraai scoorde. Jos Boers mengde zich ook in de strijd en was gevaarlijk vanaf de cirkel.  De wedstrijd kon nog alle kanten op en bij de stand 20-20 miste Laverman een 7 meter, in de rebound alsnog een doelpunt (21-20) en in het eindsignaal 21-21, volgens het wedstrijdsekretariaat werd er geschoten na het eindsignaal, echter een van de scheidsrechters bepaalde toch dat het een doelpunt was eindstand 21-21.

Scores: Daniel Laverman 4x, Robbert van Oel, Jeroen Schoonewille en Jos Boers 3x , Tillmann Scheider, Jeff de Quay en Max Voermans 2x, Stefan Meijwes en David Schalk 1x.

Heren 2 speelde op zondag tegen OBW. De vele vele kansen bleven onbenut en vlak voor tijd won OBW met een doelpunt verschil.

Dames senioren waren de eerste helft helemaal niet in de wedstrijd. Schoten op het doel, kwamen niet of nauwelijks aan. In de tweede helft werd het gelukkig wat beter en wisten wij op miraculeuse wijze te ontsnappen aan een nederlaag en werd het nipt 13-12.

Dames junioren waren veel sterker dan Angeren, dat het fysiek geheel aflegde tegen onze A/B/C jeugd.  Er viel helemaal niets af te dingen en de overwinning van 20-11 was een logisch vervolg.

Zondag jeugd in Ede

De E jeugd en OBW maakten er een hele leuke en sportieve wedstrijd van. Reehorst was net wat beter in het maken van doelpunten en ook het samenspel was goed verzorgd.

De meisjes C wonnen van OBW, het enthousiasme spatte ervan af. Leuke en gelijkopgaande wedstrijd, goed keeperswerk van beide kanten en veel mooie acties. (19-16)

Heren B jeugd tegen het ongeslagen Borhave. Driekwart van de wedstrijd speelden de boys van coach Jeff de sterren van de hemel (18-18), prachtige doelpunten goed en dapper keeperswerk van Mattu tegen een fysiek en individueel spelende tegenstander. Pas het laatste kwartier moest Reehorst buigen, maar met opgeheven hoofden. Het talrijke publiek heeft genoten van jullie wedstrijd. Nu tegen de andere teams geen punten meer laten liggen en gaan voor de tweede plek!

De schrijver dezes is volgend weekend niet beschikbaar, maak een kort verslag en mail dat naar Madeleine en dan komt het op onze site!