Jeugd HV Reehorst vermaakt zich prima tijdens discoavond

Het is zaterdagavond, buiten is het donker, binnen branden kleurrijke lampjes. Her en daar staan draaiende bollen, de vloer kleurt groen, rood en blauw. Kortom De Spil is er klaar voor.
Vanaf 19.30 uur stroomt de Spil langzaam vol. Eerst komen de jongens van HB, wat later de meiden van MC (moesten zich natuurlijk nog opmaken). Tussendoor ook nog wat jongens en meisjes van E en D.
DJ Luc doet zijn best om de menigte in beweging te krijgen. Hij krijgt daarbij hulp van Sven. Aanvankelijk nog in een hoekje, later op de dansvloer. Al snel wordt Sven omringd door de dames van de C-ploeg.
En als Kabouter Plop aan het woord komt, is dat voor de anderen ook aanleiding om de dansvloer te betreden. Als snel ontstaat een gezellige kluit met jongens en meiden door elkaar heen. Er wordt gedanst, polonaise gelopen en zelfs limbodansen komt voorbij.
Tussendoor deden de aanwezigen zich tegoed aan de lekkernijen van Jolanda. Snoep, chips, snacks, popcorn en heerlijke drankjes. Voor ieder wat wils.

Om 10.30 uur maakte David de prijswinnaars van de danswedstrijd bekend. Sven werd eerste, hij heeft de hele avond op de dansvloer gestaan. Femke was een goede tweede, als initiator van de limbodanswedstrijd. Mattu behaalde met zijn grandioze grondact de derde plaats.

Daarna werd er nog volop gedanst en gehost. Maar om 24.00 uur was het welletjes, en sloten we de avond af met een paar afscheidliedjes.
Volgens mij heeft iedereen het erg naar zijn zin gehad. Hopelijk kunnen we in de toekomst weer iets dergelijks organiseren. Voor nu Luc, David, Stephanie en Jolanda bedankt voor de organisatie en hulp. Wouter en Stijn nog bedankt voor het helpen met opruimen.
En tenslotte alle jongens en meiden, mede door jullie is het een geslaagde avond geworden.

Namens de jeugdcommissie
Evert van den Broek