HV Reehorst gaat op zoek naar ambitieuze opvolger Van Noesel

Het herenteam van HV Reehorst uitkomend in de 2de divisie is op zoek naar een opvolger voor de succesvolle trainer/coach Paul van Noesel. Onder zijn leiding promoveerde het team naar de 2de divisie en staat daar op dit moment in het linkerrijtje en kunnen zeer tevreden zijn over de terugkomst in de 2de divisie.

Na 2 succesvolle seizoenen een mooi moment voor verenigingsman Paul van Noesel om ruimte te maken voor een opvolger die de ingeslagen weg verder uitbouwt. De integratie van de eigen jeugd is het afgelopen seizoen goed geslaagd en legt een uitstekende basis voor een succesvolle toekomst. Daarnaast is ook de samenwerking met eredivisionist DFS die dit jaar gestart werd goed bevallen. Zo heeft talent Max Voermans (19 jaar) dit seizoen bij HV Reehorst getraind en gespeeld en daar waar mogelijk ook bij DFS. Op deze wijze komt hij aan genoeg trainingsuren en kan hij in 2 competities (Eredivisie en 2de divisie) ervaringen op doen. Ook voor komend seizoen wordt gekeken om deze samenwerking door te zetten.

Voor komend seizoen blijft de selectie grotendeels bij elkaar en de jeugdige talenten kloppen duidelijk aan de deur. Een mooie uitdaging voor een ambitieuze trainer/coach.