Handballers Reehorst verliezen van Unitas

26-29

Meestal worden handbalwedstrijden in de laatste 10 minuten beslist, dat was zaterdagavond helaas voor de Edenaren niet het geval, zij verloren geheel onnodig in de eerste 10 minuten met 1-6 tussenstand. Daarna  kroop Reehorst, dat behalve Jeff de Quay ook nog Michael vd Berg moest missen langzaam maar zeker naar Unitas toe, maar op moment supreme, dat er aansluiting leek aan te komen, werden soms open kansen om zeep geholpen, vloog de bal over de zijlijn en erger werd er tot twee keer toe een strafworp gemist. Vlak voor tijd stond er 25-26 op het bord en was Reehorst ook nog in de aanval, maar ook toen ging het mis in de afsluiting. Jeff de Quay dus node gemist en dat zal de komende weken niet anders zijn, tenzij er mannen op staan die zijn rol overnemen, lef tonen en niet bang zijn om er vol tegenaan te gaan. Komende zaterdag speelt Reehorst in Amersfoort tegen het plotseling omhoog geschoten Eemland, dat door het in elkaar storten van de nummer-1  US uit Amsterdam ineens een topfavoriet is geworden voor het kampioenschap in de tweede divisie.

Scores:Daniel Laverman 7x, Robbert van Oel 6x, Remco van Dijk 5x,Tillmann Scheider en David Schalk 3x en Jos Boers 2x

Dames junioren verloren opnieuw, deden enorm hun best, maar moesten het schotvaardiger Grol ruim voor laten gaan.

zondag 20 januari 2019

De heren B jeugd beleefden een fikss ketser in Hengelo. Na een gelijkopgaande eerste helft, stopten zij met verdedigen en de uitslag was heel hoog. Voorlopig nog geen kampioen na de 34-24 nederlaag!

De D jeugd speelde thuis tegen Huissen, dat veel meer power in de ploeg had. Niettemin heeft ons D team zich goed verweerd.

Reehorst2-Stormvogels : 22-18

Een bonkige tegenstander met veel lengte, vooral in het begin lastig om tegen te spelen. Stormvogels stond in de eerste helft regelmatig voor, tegen het slot kwam Reehorst opzetten. Na rust liep het beter.Het aanvalstrio Lars-Luc –Ruben voerde het tempo op en daar konden meerdere mannen van HS2 van profiteren. De uiteindelijke uitslag van 22-18 was wel terecht. Keeper Tim stond goed en op rechts blonken Sander en David uit. HS2 staat op de vierde plek.

Dan nog het volgende:  Luc Lourens is gelukkig weer aan het trainen en spelen.  De beide mannenteams hebben echter meer spelers nodig en dan kijk ik ook vast naar het volgende seizoen. Willen wij een stabiele vereniging worden dan zijn meer leden onmisbaar. Ik vind dat een verantwoordelijkheid van alle leden.