Handballers Reehorst “stelen” punt bij Houten

Houten(2) – HV Reehorst: 34-34

De Edenaren misten vanaf het begin signaal meteen wat kansen en dat betekende dat zij voortdurend in de achtervolging moesten. Opvallend was de “return” van Robbert van Oel, hij speelde een van zijn betere wedstrijden van dit seizoen en scoorde voor rust drie keer. Na een ruststand van 20-17 leek de tweede helft een kopie van de eerste te worden. Houten speelde het spel net wat slimmer en vooral effectiever, Reehorst bleef op achterstand volgen. Daniel Laverman en Jeroen Schoonewille kregen het heel even op de heupen en scoorden samen vier keer, waarna Jeff de Quay en Jos Boers uit het niets de aansluitingstreffer maakten 30-29. Ineens was het weer een spannende wedstrijd en op het moment dat Reehorst keeper, Bert Willemsen net een paar ballen tegenhield en Michael vd Berg een break out inleidde scoorden Van Oel, Max Voermans en Jeroen Schoonewille 34-33. De laatste seconden waren hectisch en het was opnieuw Schoonewille, die een paar seconden voor tijd de 34-34. Beide teams staan veilig in de middenmoot. De eerst volgende wedstrijd is op zaterdag 4 maart, dan spelen de Edenaren tegen de reserves van eredivisieclub Hellas uit Den Haag.

Scores: Daniel Laverman, Jeroen Schoonewille en Jeff de Quay 6x, Robbert van Oel  5x en Max Voermans en Jos Boers 4x, Remco van Dijk 2x , Stefan Meijwes 1x

De E jeugd meldt wederom een fraaie overwinning en ook goed samenspel. De twee keepers, Esmee en Tristan hielden veel schoten op het doel tegen, iedereen was heel trots!

De heren B jeugd verliezen met een punt verschil, dat zijn nooit leuke uitslagen. Heren-2 verliest bij Borhave. Jammer dat het team wederom niet compleet was.

Dames senioren verloren vrij ruim in Zwolle en onze D jeugd stond in de rust nog een punt voor, maar verloor met 12-9.

Op dinsdag 27 februari wordt er alleen getraind door senioren, op uitnodiging ook junioren. De overige teams zijn die avond vrij.

Inhaalwedstrijden:

Zondag 25 februari: 11.00 meisjes C- Reehorst Artemis en om 12.00 uur Heren junioren B – Quintus, waarvan dit weekend werd verloren.