EHBO Cursus voor ouders en vrijwilligers

Op sportverenigingen gebeuren vaak ongelukken. Van kleine schaafwonden tot botbreuken, het komt allemaal voor op de sportvelden en in de sporthallen. Belangrijk om als sportvereniging hier goed op voorbereid te zijn.
HVReehorst biedt ouders  en vrijwilligers de mogelijkheid een EHBO cursus te doen.

De cursus wordt georganiseerd door het activiteitenfonds in samenwerking met Arehbo.

Een unieke mogelijkheid om tussen eind mei en begin juli van dit jaar een EHBO cursus te volgen. Tijdens de cursus leert u wat u moet doen, maar ook wat u vooral moet laten. De cursus wordt afgesloten met een examen, waarna het diploma EHBO wordt uitgereikt. Aan de EHBO cursus kunnen maximaal 12 personen deelnemen, waarbij een maximum van 2 vrijwilligers per vereniging geldt. Voor deelname aan deze cursus geldt een eigen bijdrage van € 50,00 per cursist. De rest van de kosten worden vergoed door het Activiteitenfonds van de gemeente Ede.

Planning:
De cursus bestaat uit 6 dagdelen van 19:00 – 22:30 uur. De cursus wordt gegeven bij Arehbo aan de Hoorn 18 in Ede. De cursusdagen zijn:

– maandag 28 mei 2018 (startdatum)
– maandag 4 juni 2018
– maandag 11 juni 2018
– maandag 18 juni 2018
– maandag 25 juni 2018
– maandag 2 juli 2018 (examen)

Inschrijven?
Vul het formulier in op www.sportservice-ede.nl/ehbo. Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 18 mei 2018, maar let op VOL = VOL. Bij een overschrijding van het aantal plekken, geldt de volgorde van aanmelding.