Contactgegevens

Sporthal de Peppel.

Peppelensteeg 1, 6715 CV Ede


hvreehorst@gmail.com

Vacaturebank

MT lid Technische Commissie

Heb jij handbaltechnisch inzicht en wil je hier actief jouw steentje in bijdragen, dan is de vacature van voorzitter Technische Commissie wellicht wat voor jou!

De Technische commissie bestaat uit een voorzitter, wedstrijdsecretaris en 1 of meerdere (jeugd)coördinatoren.

De voorzitter draagt zorg voor de uitvoering van het technische beleid binnen de vereniging, met als leidraad “The Reehorst Way”. Hij/zij zorgt voor de juiste trainingsfaciliteiten, zowel qua indeling als het beschikbare materiaal. De voorzitter zorgt jaarlijks, in overleg met de TC leden, voor de ‘bemensing’ van alle trainers/coaches posities.

Voor wat betreft de competitie en toernooien wordt de voorzitter ondersteund door de wedstrijdsecretaris.

2 maal per jaar is er een gezamenlijk overleg met alle trainers en coaches voor een juiste afstemming van de spelerscapaciteiten en de voortgang van de competitie. Naar gelang de behoefte is er tussentijds afstemming tussen de jeugdcoördinator(en) en/of voorzitter TC en trainers/coaches.
Leden van de Jeugd CommissieWat is er nu leuker om samen activiteiten te ontwikkelen en uit te voeren die aantrekkelijk zijn voor onze jeugd. Dat loopt van het organiseren van een jeugdkamp tot het maken van uitstapjes of andere speel-activiteiten. Hiermee kunnen we de jeugd binden en warm maken om ook een vriendje of vriendinnetje mee te nemen naar deze gezellige vereniging. Dit is zeker iets voor ouders van jeugdleden, omdat die vaak weten wat de jeugd leuk vindt.
Per 2 maanden wordt 1x vergaderd en bij de wat grote activiteiten als een jeugdkamp komt daar de nodige begeleiding bij. Gemiddeld (los van een jeugdkamp en uitstapjes) een tijdsbesteding van ongeveer 1 uur per week.

Leden voor kantinediensten

Vind je het leuk om de barroddels aan te horen en daar ook deel van uit te gaan maken; kan je een goede bak koffie zetten en het bierschuim op 2 vingers houden, meld je dan aan als barvrijwilliger.
Je moet hiervoor wel het certificaat “verantwoord alcohol schenken” halen, maar dat is een fluitje van een cent. Dit kan gewoon thuis, online!
We zijn in principe elke avond en weekend open, ook voor de andere sporters van De Reehorst.
De tijdsbesteding kan je zelf invullen door je voor 1 of meerdere avonden per maand of kwartaal aan te melden.