Contactgegevens

Sporthal de Peppel.

Peppelensteeg 1, 6715 CV Ede


hvreehorst@gmail.com

Club Info

HV Reehorst

Handbal bestaat in Ede vanaf 1967. Vanaf 1 november 1987 als Handbalvereniging Reehorst. h.v. Reehorst telt circa 120 leden en heeft jeugdteams van verschillende leeftijdsgroepen en seniorenteams vanaf 19 jaar.

Het NHV

De vereniging is aangesloten bij het Nederlands Handbal Verbond (NHV), dat de competitiewedstrijden verzorgt. Daarnaast regelt de Bond de opleiding voor trainers en scheidsrechters. Op de televisie worden regelmatig reportages uitgezonden van de landelijke competitie. De prestaties van H.V. Reehorst kunt u wekelijks volgens in de regionale pers en in de rubriek “In ’t nieuws” elders op deze website. Maandelijks verschijnt het clubblad ‘Breakout’.

Trainingen

Van september tot en met juni trainen alle teams op de donderdagavond in sporthal ‘De Peppel’ (Peppelensteeg 1, 6715 CV Ede). De jeugd traint vroeg op de avond en daarna de volwassenen, voor tijden zie het trainingsschema.
HV Reehorst beschikt over uitstekende trainers met zowel nationale als internationale ervaring.

Competitie en toernooien

De competitie speelt zich af in het weekend. Spelen we ‘uit’, dan is dat meestal in Gelderland of de Achterhoek. Reiskosten komen voor eigen rekening.
Thuiswedstrijden vinden bijna altijd plaats in sporthal “De Peppel”. In het zomerseizoen schrijven we in op diverse toernooien.